tiistai 6. maaliskuuta 2012

Aurinkolasiasiaa

Nää päässä onkin hyvä nukkua, kun on sopivan pimeetä!

Auringon killottaessa korkealta ja kovaa aurinkolasien hankkiminen perheemme tuoreimmalle vahvistukselle tuli ajankohtaiseksi. Pieni kierros netissa kertoi, että Julbon lasit ovat laatukamaa, joihin kukkarokin taipuu - vauvan lasien käyttöikä ei päätä huimaa, joten satasia en niihin halunnut tuhlata. Mutta laadustakaan en halua tinkiä, UV-suojien on oltava niin omissa kuin lapsenkin laseissa kohdillaan.

Suomen nettikaupoissa Julbo loopingin ykköskoon lasit olivat pääasiassa 34 euron luokkaa. Ihan jees, mutta postikulut ovat ihan poskettomia paketin kokoon ja kokonaishintaan nähden. Huuto.netissä myydään vähän käytettyjä laseja, mutta niidenkin hinta näytti kipuavan parinkympin tienoille nopeasti ja postikulut päälle eli lähempänä kolmeakymppiä liikuttiin jälleen. Lisäksi käytetyissä laseissa on se miinuspuoli, ettet voi olla täysin varma niiden linssien kunnosta, onko naarmuja vai ei.

Lopulta päädyin Ebayhin ja tilasin Julbot Englannista. Uusina ja juuri oikean värisinä. Hintaa tuli vajaa 22 puntaa eli euroja meni suunnilleen 25. Vajaan viikon kuluttua tilaamisesta ne odottivat postilaatikossa. Ei paha!

1 kommentti: