tiistai 1. toukokuuta 2012

Pikakuulumisia

Reissu oli tosi kiva! Oltiin siis Ranskassa, Rivieralla. Siitä kuitenkin oma juttunsa paikkoin ja vähän huomioita vauvan kanssa matkustamisesta.

Kotiinpaluun jälkeen aika on mennyt lähinnä parannellessa omaa mahatautia. Varmaan sanomattakin selvää, että ei ole lainkaan kiva homma tämä. Onneksi tultiin kotiin jo lauantaina, joten iskämies pystyi jeesaamaan pahimpana tautipäivänä (sunnuntaina) T:n kanssa normaalia aktiivisemmin ja sain levätä. Kuume on, luojan kiitos, jo laskenut ja oksuhommistakin pääsin kertalaakilla. Edelleen kuitenkin pelottaa laittaa mahaan mitään nestettä kiinteämpää ja vappugrillailukin meni mun osalta tänään pelkäksi haisteluksi. Ihana vappukeli kuitenkin, ulkona on edellen auringossa +19, vaikka viima onkin vähän kylmä. Kohta se kesä on täällä! Vielä kun kunnolla paranis, niin pääsis taas arkeen kiinni. Tosin matkalla mietin, eikö jokaisesta päivästä vois tehdä pienesti juhlapäivän, miksi sitä laiskuuttaan sietää niitä harmaita mössöpäiviä, joissa ei ole mitään muistettavaa myöhemmin?

Tää nyt meni tällaiseksi tajunnanvirraksi, mutta olkoot. Täällä siis ollaan, hengissä, mutta vähän kipeänä. Lisää luvassa jahka kunto kohenee.

P.S. Oli kiva huomata, että lukijoitakin on tullut lisää. Piristää arjessa rämpijää hirmuisesti! Jättäkää toki kommentteja tai kysykää, jos teillä on jotain mielessä, innostun aina niinkuin pikkulapsi, kun huomaan jonkun jotain viestiä jättäneen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti