tiistai 29. toukokuuta 2012

Ihania ylläreitä salaiselta ystävältä

Ihhihhii, eilen postikusti oli jättänyt viestin ylisuuresta kirjeestä, joka ei ollut mahtunut postilootaan. Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun en enää eilen postiin ehtinyt ja piti odottaa yön yli! Arvasin, että siellä odottaa paketillinen ylläreitä salaiselta blogiystävältäni.

Ja mikä ihana laatikko siellä minua odottikaan. Katsokaa nyt, paketin kuosikin oli niin kesäinen, unikkoja raikkaan sinisenä. Ihanaa! :)


Kädet syyhyten rapsin paketin auki ja sieltä paljastui vaikka mitä hemmottelutykötarvetta:


Hihkuin niinkuin pikkutyttö, kun paketista löytyi aina vaan uusia juttuja. Suklaata sisäisesti (Geisha on niiiiiin hyvää!) ja ulkoisesti kasvonaamion ja vartalokuorinnan muodossa, lisäksi oli sokerikuorintaa kasvoille ja hyväksi todettua Lumenen vartalovoita. Kyllä nyt nauttii niin sielu kuin kroppakin (ja se runontynkä oli just hyvä) :) Huomaatteko, olen ihan yhtä hymyä, miten voikaan tulla näin hyvä mieli keskellä viikkoa :) :) :) !

Sain myös innokkaan seuralaisen ja testaus oli käynnissä ennenkuin huomasinkaan.


Kiitos siis kokkolalainen ystäväni. Paketin sisältö on just eikä melkein ja nyt en malttais odottaa viikonloppua, että ehdin saunaan ja kotikylpylöimään. Voi tosin olla, ettei suklaa säästy sinne saakka, mutta ostan sitten vaikka uutta tilalle :D

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että lahja miellytti ;) ihan tuli hymy omillekkin huulille kun tämän luki, hihi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, muakin hihityttää edelleen :) Kyllä tää on jännää puuhaa ;)

      Poista