perjantai 29. kesäkuuta 2012

Minulle oli postia!

Sinulle on postia -haasteen kakkospaketti oli eilen postilaatikossa! Olin lähdössä kaupungille tapaamaan ystäviä ja lähtiessä kurkistin onko postilaatikkoon tullut ehkä postin noutolappusia. Ei ollut tullut, mutta paketti siellä oli! Meillä oli kuitenkin sen verran kiire, etten ehtinyt sitä heti aukaisemaan, vaan jätin sen odottamaan kotiinpaluuta. Onko muita, jotka tykkäävät mukavien asioiden odottamisesta? Se pieni jännitys on minusta ihanaa :)Paketti ei tuottanut tälläkään kertaa pettymystä. Jo itse kuori oli ihanan värikäs ja tattadaa, sisältä paljastui kaikkea kivaa. Erivärisiä ja -tuoksuisia kynttilöitä, Maraboun tummaa lemon & ginger suklaata (tumma suklaa on ihan mun feivörittiä ja monia kaupasta löytyviä laatuja olenkin maistanut, mutta tätä en vielä - sitruuna ja inkivääri ei kuitenkaan voi pettää!), Äitien kirja maailman parhaalle äidille (no, toivotavasti musta tulee sellainen kirjan luettuani ;) ja ihanan iloinen Peppi Pitkätossu -kortti! Sitä yhdessä T:n kanssa ihmeteltiin ja niinhän siinä kävi, että kulmat on nyt kortista syöty. Kortti menee kuitenkin säilöön, niin kiva se on.

Edellisen paketin suklaat tuhosin parissa päivässä ja naamiot ja kuorinnat testasin omassa yksityisessä saunaillassani. Yksityisessä niin, ettei saunatiloihin muilla ollut yhtä aikaa asiaa. Sihauttelin kiukaalle löylyä ja nautin hiljaisuudesta ja saunan lämmöstä. Suklaanaamion levitin kasvoille jäähyn aikana ja lapsrukka säikähti yllättäen tummentunutta äitiään itkuun saakka :) Olkaa siis varovaisia niiden naamioiden kanssa, ettei jää traumoja! :D

Nyt odottelen sitten sitä ihanaa hetkeä, että pääsen rauhassa lukemaan kirjaa ja syömään suklaata. Ehkäpä laitan tuoksukynttilään samalla tulen. Selailin jo kirjaa hieman ja se vaikuttaa oikein hauskalta ja jotain oppeja olen tainnutkin jo toteuttaa ainakin logiikan opettamisen osalta (tämä on Äidin opetukset -luvusta):
"Jos nyt putoat siitä keinusta ja taitat niskasi, niin et kyllä lähde minun kanssani kaupoille."

Meillä kyseessä ei ollut keinu vaan sohva ja ei oltu menossa kaupoille vaan lenkille, mutta muuten logiikka oli yhtä loistavaa :)

Kiitos salainen ystäväni, joka et vieläkään kauheasti vinkkejä heittänyt kehiin, mutta lienen bongannut sinut harvoista lukijoistani... Vai olenko?

Liittykäähän nyt vierailijat lukijoiksi, voitte kätevästi seurata uusia postauksia bloggerin kautta. Näen nimittäin tilastoista, että aikas paljon täällä porukkaa käy. Ilmiantakaa itsenne, jos ette oman profiilin muodossa niin edes kommentein. Niistäkin tulee hyvä mieli! Ja tähän vielä kerran hymynaama sillä sitä minä olen eilen ja tänään ollut :)

Edit: salaiseksi ystäväkseni varmistui siis laukku blogista Alla omenapuun. Käykäähän kurkistamassa mitä kymmenkuiselleVäinölle ja sen perheelle kuuluu :)

6 kommenttia:

 1. Olethan bongannut ;)
  Täällä siis salainen ystävä ilmottautuu! Hei, ja ihana kuulla, että lahjat ovat ilahduttaneet! Ensimmäinen teskti ensimmäisestä yllätyksestä ilahdutti mua niin, että rupesin melkin itkemään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olenhan minä :) Oikeasti oli tosi kivoja ylläreitä, kiitos vielä! Vaikka näitä osasi ajallisesti odottaa, niin silti oli ihana saada paketit ja löytää sieltä toinen toistaan kivempia juttuja :) Toisekseen musta näitä pitääkin täällä kovasti hehkuttaa, olethan säkin varmasti miettinyt mitä hankit ja budjetissa pysyminen oli ainakin itselleni ihan supervaikeaa, kun aina löytyi jotain kivaa pakettiin laitettavaa ja blogiystävä oli mielessä kaikilla shoppailureissuilla. Mutta ei näistä nyt itkeä kannata :D Väinö taitaa olla meidän T:n kanssa aika samanikäinen eikös? T:llä tulee heinäkuun alussa 8 kk täyteen.

   Poista
  2. Joo budjetissa pysyminen tuntui vaikealta :D Olis voinu aina ostaa sitä ja tätä ja tuota!
   Meidän Väinö tuli 20. päivä 10kk ja APUA ensi kuussa se täyttää jo vuoden,hurjaa!

   Poista
  3. Voi apua tosiaan - ei meilläkään enää ole kuin muutama kuukausi siihen, että vuosi tulee täyteen ja vauvavuosi virallisesti loppuu. Kummallisia nuo lapset, kun vanhenevat noin nopeesti. Itse en taatusti vanhene samaa tahtia :)

   Poista
 2. Hei, miten tällaisiin salainen ystävä-juttuihin voi osallistua, pitääkö olla oma blogi, jotta voi? Olisin kauhean kiinnostunut, kun aina saa erinäisistä blogeista lukea näistä, mutta itse kun olen vain tällainen nimetön sivullinen, niin jäänkö syrjään kaikesta kivasta? Vastauksesta kiitollinen :) - Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Sanna! Tässä oli nimenomaan kyseessä salainen blogiystävä -tempaus, joten kaikki osallistujat kirjoittavat omaa blogia ja tarkemmin tämä oli vielä rajattu äippäblogaajille. Ainakin nämä pari tämäntyyppistä juttua, joihin olen itse törmännyt, on ihan jonkun toisen blogaajan organisoimia ja tietoa saa suoraan blogeista bongaamalla. En tiedä järjestäisikö joku/ olisiko järjestetty sellaisiakin tempauksia, joissa voisi olla mukana myös lukijakunta - sehän voisi itse asiassa olla hauskakin juttu, vaikka ehkä organisoinnin kannalta vähän haasteellinen. Mutta hei, ei muuta kuule kuin oma blogi pystyyn, jos tuntuu että kaikki hauskuus menee ohi :)

   Poista