tiistai 26. kesäkuuta 2012

Juhannusmuistoja so farVarhaisimmat juhannusmuistot minulla liittyvät mökillä olemiseen yhdessä vanhempieni ja perhetuttavien kanssa. Itikoita oli ihan helvetisti ja poltimme mökin rannalla kokkoa. Joskus muistan pelastuslaitoksen veneen rantaa lähestyessä meidän potkineen kokon mereenkin :)

Vähän isompana kuvioon tulivat kaverijuhannukset. Juhlajuomia siemailtiin enemmän ja vähemmän ja sekoiltiin. Luotiin myös paljon uusia tuttavuuksia, joista osa on pysynyt näihin päiviin saakka ja osa jäänyt matkan varrelle.

Elämän hieman vakiinnuttua kuvioon tulivat tyypilliset mökkijuhannukset ystävien kanssa ja hyvä ruoka. Ruokaa, viiniä, siideriä ja hyvää musiikkia. Jos vielä sai vähän aurinkoa kaupan päälle, niin eipä sitä ihminen muuta tarvinnut.

Pari juhannusta on tullut vietettyä myös hiljaisessa Helsingissä. Kaupunki on juhannuksena ihan autio, Kalliossakaan ei liikkunut ketään, parhaan terassipaikan sai rauhassa vallata itselleen.

2009 juhannuksena minulla oli polttarit. Todella ikimuistoinen juhannus porealtaineen ja savusaunoineen, taisinpa jotain rokkiliukuakin illan aikana harjoitella ;)

Viime vuonna olin raskaana, eikä terassipaikat jaksaneet kiinnostaa. Teimmekin Jiin kanssa molemmat gradua kotona. Ihanan juhlavaa!

Tänä vuonna meidän juhlaseurana oli ystäväpariskunnan lisäksi tuo mini-ihminen, joka meille viime marraskuussa muutti. T oli ihan parasta juhannusseuraa ikinä, hyvällä tuulella koko päivän! Söi innolla sosetta ja sormiruokaa (ja ruohoa) ja nukkui päiväunet vaunuissaan silloin kun uni alkoi painaa. Tällaisia juhannuksia mun elämään mahtuisi enemmänkin.

Olen onnellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti