tiistai 5. kesäkuuta 2012

Hamppiset

Shh, shh. Nukkuisit nyt vielä hetken, kun äitiä niin väsyttää... Tätä mantraa olen hokenut varmaan jokaisten päivä- ja yöunien päätteeksi muutaman viime päivän aikana.

T mitä ilmeisimmin hampoo. Ihme sana ihmeelliselle asialle.

Neiti on hangannut ikeniään hullun lailla rystysiinsä muutaman päivän. Tietysti myös yöt ovat muuttuneet repaleisemmiksi (juuri kun pääsin kehumasta). Sen seurauksena äiti on ny vähä väsyny ja joskus yön pimeinä tunteina huoneiden välillä puoliunessa horjuessani kannan T:n lopulta meidän sänkyyn nukkumaan, jotta saan itsekin nukuttua muutaman tunnin.

Toivottavasti tämä hampominen tuottaa pian tulosta ja ne kutisevat legokikkareet putkahtavat sieltä esille. 

2 kommenttia:

  1. Oi, tsemppiä, meillä sama tilanne! Tosin meillä sitä ekaa hammasta väännettiin melkein kuukausi, eli tosiaan melkein neljä viikkoa meillä itkeskeltiin öisin ja heräiltiin tunnin välein, joka hemmetin yö. Se oli ihan käsittämättömän raskasta, enkä oikein osannut edes yhdistää sitä hampomiseen, koska meillä on aina nukuttu huonosti. Sitten yks kaunis aamu eka hammas oli puskenut läpi ikenestä ja yöheräilyt loppui kuin seinään, ihan käsittämätöntä. Ei meillä niin hyvin oo nukuttu koskaan :D Sitä kesti viisi yötä, sitten tuli tuommoinen hulinayö taas - ja aamulla oli toinen alahammas tullut läpi. Sitten taas nukuttiin. Nyt saa nää hampaat vähäks aikaa riittää, kiitos ;)
    En ole ennen sulle kommentoinut, mutta seuraan kyllä joka postauksen, koska oma tyttö taitaa olla aika lailla samanikäinen kuin sulla: meillä täytetään ylihuomenna 7 kk :) -H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä ja samoin kommentista! Kiva välillä saada viestiä, että täällä joku oikeastikin käy ja lukee näitä höpinöitä :)

      Mä tosiaan toivon, että tää kitinä johtuu hampaista (T on myös alkanut konttaamaan, joten voi olla osittain sitäkin) ja että kohta meilläkin helpottais... Oikeastaan rasittavinta tässä on se, ettei voi olla ihan varma, mikä ne kitinät ja repaleiset unet aiheuttaa. Viestisi toi kuitenkin vähän valoa tunnelin päähän, ehkä meilläkin vielä saadaan jossain vaiheessa nukuttua kunnolla! Tuo kuukausi kuulostaa kyllä aika piinalta heräämisineen, onneksi - ja toivottavasti - teillä on pahin ainakin vähäksi aikaa ohi.

      Meillä tuli juuri viikonloppuna 7 kk täyteen eli samanikäisiä typyköitä tosiaan ovat :)

      Poista