torstai 14. kesäkuuta 2012

Haikeaa


On tullut aika luopua joistakin vauvatavaroista. En ikikuunapäivänä olisi uskonut, että se ottaa näin koville! Niihin liittyy muistoja ja tunnelmia, jotka haluan säilyttää ja kai pelkään, että ne häviävät tavaroiden mukana. Potentiaalinen himohamstraaja siis.

Tänään pitkään etsimäni babysitteri kuitenkin vaihtaa omistajaa. Muistan käyttäneeni tunteja ja taas tunteja, kenties jopa päiviä (en vaan uskalla myöntää) sisustukseen sopivan sitterin löytämiseen. Meille kotiutui pitkällisen etsinnän jälkeen Chiccon I-feel ruskeana. Nättihän se oli kuin mikä, mutta melko lyhytikäiseksi jäi, kun T oppi nousemaan siinä istumaan. Sitterissä roikkuva Kottaraiseksi nimeämämme lintulelu oli T:n ensimmäisiä leluja, joihin hän alkoi kiinnittää huomiota ja jonka kanssa omat kädetkin löytyivät lelua huitoessa. Tänään sitterille ja Kottaraiselle tulee kuitenkin noutaja ja ne muuttavat uuteen kotiin. Toivottavasti pitävät Kottaraisesta hyvää huolta, sniif.

2 kommenttia:

  1. Teidän tyttö on tosi nopeasti kehittynyt, tai sitten meidän on "jälkeenjäänyt" ;) Meidän tyttö on siis lähes samanikäinen, mutta ei osaa vielä ryömiä saatika kontata eikä myöskään osaa istua kuin tuettuna ja siltikin huojuu aika lailla. Sitteri siis edelleen käytössä ja minä kyllä haluaisin siitä jo eroon, koko ajan tiellä pitkin olkkaria ;) -H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokaisella lapsella oma aikataulunsa, eikös se niin mene :) T on lähtenyt tosi ajoissa liikkeelle, keskimäärin noi nappulat kai alkaa ryömiä joskus 8 kuukauden iässä. Joten ei hätiä mitiä, kyllä teilläkin vielä ehditään! Järkeä ei T:llä kyllä ole päässä juurikaan, joten tarkkana saa olla kun heti on kiipeilemässä kun silmä välttää ja muksahtelee miten sattuu... Tänään kasasin leikkimatonkin pois olkkarin lattiaa kauhistuttamasta, kun ei T siellä enää jaksa pötkötellä. Kyllä ne vauvatavarat teiltäkin aikanaan lähtee :)

      Poista