keskiviikko 29. elokuuta 2012

Pottatreeniä

Meillä on aloitettu pottailun harjoittelu jo jokin aika sitten. Välillä sinne tirahtaa pissat ja välillä siinä istuskellaan muuten vain. Enimmäkseen kuitenkin taistelen itsensä tikkusuoraksi jäkittävän neidin kanssa ja yritän maanitella T:tä edes hetkeksi istahtamaan valtaistuimelleen.

Tänään pottailun tulos on ollut monta kertaa kuiva potta. Muumi-kirjaa on luettu edestakaisin, hampaita ja hiuksia harjattu, laulettu, pusuteltu ja hiirille koputeltu - kaikkea on siis tehty, että neiti viihtyisi potalla sen aikaa, että sinne edes vahingossa pikkupissat tirahtaisivat. No ei oo tirahtaneet, mutta kunnon kakka-show saatiin aikaiseksi. Ei tosin pottaan.

Päiväunipottailun jälkeen vedin neidille vaipat päälle ja lähdin lämmittelemään keittiöön ruokaa. T jäi treenailemaan kävelyä vessan ja eteisen välille seinää pitkin. Hetken päästä huomasin, että siellä äkistellään isoa hätää ja äkkiä painelin gepardin ketteryydellä nappaamaan vaippaa pois ja asentamaan tyttöä potalle. Tuloksena tikkusuora tyttö, pikainen päätös yrittää saada neiti äkistelemään loppuja pöntölle ja siitä seurauksena sain kakkatahrat omalle käsivarrelle. Nooh, siitä sitten neiti tököttämään vessan kaapistoa vasten siksi aikaa, että saan pestyä käden. Pikku touhuilijaa ei voineet käsien pesut vähempää kiinnostaa, joten lähti äkkiä konttailemaan takapuoli törtteessä eteiseen. Ja kas, juuri kun huomasin, päätti neiti pyllähtää istumaan ja tarkastelemaan jotain tosi kiinnostavaa sukkanöyhtää lattialla. Ah. Lopun arvaattekin. Hiestä märkänä pesin itseäni, lasta, kuurasin lattiaa ja siihen päälle tytölle vaatteiden vaihto (tottakai bodyn lerpake jäi myös väliin) ja uuden vaipan taistelu päälle. En oikeasti tiennyt, olisiko pitänyt itkeä vai nauraa!

Illalla ei onneksi ollut ihan samaa showta, mutta tuloksena oli kuitenkin kuivan potan lisäksi uusi taito. T nimittäin oppi laittamaan legoauton potan kuppiin. Laittoi auton sinne ja otti pois. Ja taas uudelleen. Kai tästäkin saavutuksesta voi olla ylpeä. Ja pottailu jatkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti