torstai 16. elokuuta 2012

Hemmottelupostit


Kuten olette varmaan huomanneet, osallistuin Sinulle on postia -tempaukseen, jossa lähetettiin kaksi hemmottelupakettia toiselle blogaajamutsille. Minua hemmotteli laukku Alla omenapuun -blogista  ja itse hemmottelin paketeillani Lauraa, joka pitää blogia nimeltä Täydellisen vajavaista. Mukana oli monta muutakin blogia, ainakin Oi mutsi mutsi listasi kaikki osallistujat blogissaan. Oli hauskaa miettiä yllätyspakettia jollekulle tuntemattomalle ja totta puhuen vieläkin hauskempaa oli saada paketti postiluukkuun ja jännittää mitä kivaa sieltä löytyy :)

Koko homman koordinaattorina toimi Ipanainen verkkokauppaa ja blogia pyörittävä Anni. Anni muisti meitä vielä kivalla paketilla tempauksen päätyttyä: kuoresta löytyi kirje, sitruunalakua, viisaita ajatuksia sisältävä kortti ja Raw Gaian ihanaakin ihanampi vaniljahuulirasva. Kortti päätyi jääkaapin oveen, laku massuun ja huulirasva housujen taskuun. Kiitoksia, paketti oli mukava yllätys! Käykäähän vilkaisemassa löytyisikö Annin kaupasta teillekin jotakin kivaa - itse tilasin keväällä Envirosax-kassin ja kerpele sentään, hukkasin sen kesälomareissulla! Oli ihan paras kassi kauppareissuille ja muutenkin tavaroiden kuskaamiseen. Usein se toimittikin hoitolaukun virkaa, kun en vielä(kään) ole löytänyt sellaista hyvännäköistä hoitolaukkua jonka kehtaisin ostaa ja jota käyttää.

Anni pyysi kirjeessään tekemään julkisen lupauksen itsensä hemmottelusta säännöllisesti. No, eilen ilmoittauduin vesijumppaan syyskaudeksi, joten nyt on ainakin kerran viikossa hetki, jolloin saan olla ihan omine ajatuksineni liikenteessä ja nauttia ja rentoutua uima-altaassa. Josko ne viimeiset raskaukilot (ja sen jälkeen muuten vaan ylimääräiset) jäisivät myös sille tielleen :) Lisäksi voisin ottaa projektiksi opetella kuvaamaan järjestelmäkameralla. Nämä mun kännykuvaotokset on aikas karmeeta katseltavaa ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti