lauantai 4. elokuuta 2012

God morgon!


Ilmoittauduin Hopottajien kautta testaajaksi God Morgon BIFIDO -mehuille. Kyseessä on probioottisia bakteereita sisältävä täysmehu, joka ei sisällä lisättyä sokeria. Testiin tuli appelsiini- ja omenamehut, mutta ilman bifidoa muitakin makuja löytyy - tykkään itse porkkanamehusta ja sarjasta löytyykin sekamehu (ja vielä luomuna!), jossa on appelsiinia, omenaa, porkkanaa ja sitruunaa. Ja reilusti hedelmälihaa. Ihanaa!

Sähläsin tuotenäytteiden kanssa kuitenkin sen verran, että kun mehut piti itse käydä ostamassa, ostin tietysti ensin niitä ei-BIFIDO mehuja. Yhtä hyviä olivat kummatkin versiot ja meidän jääkaappiin on muuttanut ensimmäisen kerran jälkeen jo useampi purkki, tosin ainoastaan maitohappobakteeriversiota. Appelsiinimehuakin (tavallista, bifido -versioita ei valitettavasti) saa luomuna, iso plussa siitä. Maku on hyvä, sokeria appelsiinimehussa on vain 9 g/100 g, joka on mielestäni vähän verrattuna moniin muihin mehuihin. Omenamehussakaan ei ole kuin 9,5g. Tässäpä siis vinkki vinkkinen hiilareita kyttääville - monen monta kertaa olen mehuhyllyllä tuskaillut tajuttomien sokerimäärien kanssa. Miksi lisätä niitä niin tolkuttomasti, kun hedelmissä on sokeria ihan riittävästi omasta takaakin? Olisikohan syynä se, että sokerin avulla tuote saadaan säilymään pidempään, myyntiaika pitenee ja sitä rataa...?

Mehut ovat hyvän makuisia - kokeilkaa ihmeessä. Suosittelen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti