keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Puistopäivä

Kävimme tänään puistossa Me&I -vaate-esittelyssä. En ole erityisemmin fanittanut kyseistä brändiä, mutta yllättäen löysin kivoja vaatteita talven harmaisiin päiviin pikkuneidille. Vähän väriä elämään, niin sanotusti.

Puistossa riitti muutenkin hulinaa. Taaperoita vilisti jaloissa, mutta T pysyi pahimman metelin ajan tiukasti kainalossa. Nyt on taas meneillään selvästi joku "vaihe", kun vierastaa kaikkia niin kovin ja äidin syli on maailman paras paikka. Välillä tulee jopa itku pienellä, kun on liian paljon vieraita ihmisiä ja puheensorinaa ympärillä. Pahimman hälinän laannuttua T:kin uskaltautui leikkimään duploilla ja kas kummaa, kaveri tuli ja päätti vähän kopsautella T:tä päähän palikoilla. Itkuhan se siitä(kin) seurasi, mutta kyllä oli suloinen pikkumies kun tuli halaamaan episodin päätteeksi ja pyytämään anteeksi. Halasi tosin minua, mutta silti :)

Pistin kuitenkin merkille, että T kävelee ja leikkii jo niin sujuvasti, että taidamme siirtyä palleropiiristä naperopiiriin. Ei varmaan ole T:llekään pahitteeksi nähdä hippasen vanhempia lapsia ja ottaa heiltä mallia kuinka toimia.

Kotimatkalla neiti simahti vauhuihin ja nukkuu ulkona edelleen. Ehdin laittaa ruoan uuniin ja kirjoitella tämän. Kohta varmaan heräilee ja sitten touhut taas jatkuu. Tämmöinen päivä meillä siis tänään. Millainen teidän päivä oli?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti