keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Kotimaamatkailua

Äiti kato kun mä niin hienosti osaan hienosti tasapainotella  kun laitan kielen ulos!



Pitkä kesäloma ilman vuolaasti virtaavia rahahanoja (ei lottovoittoa vieläkään) ajoi meidät kotimaamatkailemaan. Siirsimme karavaanimme keulan kohti pohjoista ja noin seitsemän tunnin ajomatkan päätteeksi päädyimme Ouluun sukulaisten hellään huomaan. Ajomatka meni hyvin - T nukkui lähes koko matkan ja pääsimme perille yhden pysähdyksen taktiikalla (aaaaargh, mä niin en tykkää niistä huoltsikkamainoksista, muttakunnejääpäähän!). Matka ei olisi siis paremmin voinut mennä! Lähdimme aamulla aikaisin ajelemaan ja T:n unet jäivät vähän kesken, liekkö siksi unettanut koko matkan Helsingistä Jyväskylään. Siellä pidimme huoltotauon ja sen jälkeen taas päikkärit maistuivat.

Tällä hetkellä mökkeilemme Hailuodossa. Ihana saari ja ihanat ilmat. Jokaiselle päivälle on luvattu vesisateita, vaan eipä ole näkynyt. Tänään on ensimmäinen päivä kun näkyy pilviä taivaalla. Itikoita ja paarmoja kyllä sen sijaan riittää. Kävimme eilen tutustumassa Luovon Puojissa ja Huone nro 8:ssa taidenäyttelyihin, joista kerron lisää jahka saan kuvat Jiin kamerasta ulos kotiuduttuamme. Sieltä löytyy kuitenkin Pekka Elomaan Hyvää päivää herra Holbein -valokuvanäyttely ja Hannakaisa Oksasen Hetkien vaellus. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa jos täälläpäin liikutte, aivan mahtava miljöö teoksilla!

T on viihtynyt mökkiolosuhteissa hyvin, mutta itikan puremat vähän vaivaavat. Pitääkin käydä ostamassa jotain helpottavaa ainetta paukamiin, kunhan käymme mantereen puolella. Mikähän näihin pikkuisten kutiseviin paukamiin mahtaisi auttaa, oisiko jopa jotain kotikonsteja? Rintamaito jeesasi ehkä vähän, kun kokeilin :) Muuten neiti on viihtynyt vaippasillaan ja tahtoisi koko ajan ulos joko repimään maasta ruohoa tai terassille konttailemaan ja katselemaan terassilautojen välistä maahan - ilmeisesti sielläkin olisi kaikkea "mielenkiintoista". Iltaisin T seisoskelee takkaa vasten ja imeskelee luukun nuppeja, naureskelee ja huutelee höö, höö! Ihana hömppä!

2 kommenttia:

  1. Itsekin olen käynyt joskus Hailuodossa, mahtava paikka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tää kyllä, erityisesti näin kesällä! Talvellahan tänne pääsee jäätietä pitkin, kokemus sekin :)

      Poista