keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Eritekeskeistä elämääVoin tässä jakaa ihan ilmaiseksi muutaman faktan. Kun äitiytyy, se johtaa vääjäämättä siihen, että kakkajutut alkavat kiinnostaa. Ainakin jollain tasolla. On nimittäin tärkeää tietää millaista sen kakan pitäisi olla ja sitä täytyy myös tarkkailla, kuinka usein sitä tulee. Sama juttu pissahommissa. Montako pissavaippaa tulee päivässä ja onko sitä paljon vai vähän.

Olenkin täällä valitellut useamman kerran kuinka pyllystä on, että meidän ipanan maha on ollut huono toimimaan. Lääkittykin on, mutta aina vaan tilannetta on pitänyt seurailla ja pelätä seuraavaa suolijuntturaa. Nyt kuitenkin muutaman päivän iloitsin, että maha toimii - kunnes tajusin T:n kärsivän ripulista. Voi perse!

Pikainen kilautus terveysneuvontaan kehotti heti hakemaan apteekista korvausjuomajauhetta. "Olettehan jo aloittaneet korvausjuomajauheen?" --> En edes tiennyt, että tällaista on, tuliko taas vähän paskamutsifiilikset?! No, apteekissa käytiin ja mukaan lähti Floridral baby glukoosi-elektrolyyttiliuosta maitohappobakteereilla höystettynä. Ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita ja maistuu banaanilta. Ja ilmeisesti hyvältä, koska eka kahden desin satsi upposi lapseen kuin kuuma veitsi voihin. Katsotaan, miten käy toisen satsin kanssa. Lisäksi pitäisi saada alas 6,5 desiä muita nesteitä, mutta mistäpä tuosta tissistä tietää, paljonko sieltä tulee. Taidan tarjota sitä sen verran kun T:lle maistuu ja illalla kokeilen antaa vielä vähän korviketta lisäksi.

Ruokakin T:lle on maistunut ripaskasta huolimatta ja on muutenkin iloinen ja energinen. Toivottavasti olo alkaisi helpottaa, koska huomenna meidän täytyy jo lähteä lääkäriin, ellei maha ala asettumaan itsestään. Aika pyllystä sekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti