perjantai 30. maaliskuuta 2012

Tuhrunenille


Big Small Company haki testaajia Facebook-sivustonsa kautta Jackson Reesen suolaliuosliinoille, Nose nuzzleseille. Varsinaisesti meillä ei vielä olla sairasteltu, mutta T:n nenä on välillä ollut vähän tuhruinen ja olen koittanut sohlata suolaliuostippojen ja NenäFriidan kanssa pahimpina aamuina. Olen aikaisemmin käyttänyt Jackson Reesen kosteuspyyhkeitä ja tykännyt niistä, joten ilmoitin meidät vapaaehtoisiksi testailijoiksi.

Erityistä plussaa Jackson Reeselle siitä, että liinat ovat 99 prosenttisesti luonnollista alkuperää, pakkaus on maatuva ja liinatkin biohajoavia. Ne eivät sisällä alkoholia, parabeenejä, synteettisiä ainesosia tai petrokemian tuotteita, eivätkä mitään eläinperäistä eli liinat sopivat myös vegaaneille. Nose nuzzlesien mainostettiin ehkäisevän herkän nenänalusihon punoitusta ja niiden kerrottiin olevan tavallisia nenäliinoja hellävaraisempia. Hoitavina aineina niissä onkin mukana aloe veraa ja kamomillaa. Mukana tulleen infokirjeen mukaan suolaliosliinoja on käytetty myös käsien ja kasvojen puhdistamiseen, piirustusjälkien poistamiseen lapsesta ja koiran tassujen puhdistamiseen.

Meillä testattiin liinoja koko perheen voimin. Itse totesin ne hyviksi allergisen nenän niistämiseen, sillä ne hieman kuivattavat valuvaa nenää (ei siis ihoa, vaan nenästä tulevaa tavaraa). Myös ihon puhdistukseen ne olivat mukavan raikkaita ja erityisesti hieman rasvoittuva iso tykkäsi liinoilla putsaamisesta kovasti. Lapsen nenää puhdistellessa totesin liinat helpommiksi käyttää kuin tavalliset suolaliuostipat, joiden kanssa tuusatessa menee aikaa ja sen lisäksi hermot. Liinat olivat tosi kosteita, joten esimerkiksi lapsen käsien puhdistamiseen yksi liina riitti oikein hyvin.

Tykkäsin itse näistä kyllä kovasti ja uskallan suositella muillekin - kannattaa kokeilla erityisesti pienille tuhrunenille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti