torstai 3. tammikuuta 2013

Buzzador - Dove Pure & Sensitive

täältä

Buzzador muisti minua joulun alla paketilla, jota pääsin buzzaamaan. Buzzadorina oleminen tarkoittaa, että saa tuotteita testattavaksi ja näytteitä jaettavaksi. Buzzadori raportoi omista ja koekaniiniensa kokemuksista eteenpäin ja vaivanpalkkana toimivat testiin saadut tuotteet. Jos haluaisit itsekin päästä buzzadoriksi, niin käyhän vilkaisemassa sivut. Mikäli liityt, niin olisi mukavaa, jos mainitsisit tunnukseni -koo- liittymisen yhteydessä.

Sain siis testattavaksi Doven Pure & Sensitive -vartalovoidetta. Se on tarkoitettu herkälle iholle, eikä se sisällä laisinkaan alkoholia tai hajusteita. Voide toimikin hyvin - ei kirvellyt edes rohtuneissa käsissä ja myös lapsen iho imaisi voiteen sisäänsä suitsaitsukkelasti eikä aiheuttanut reaktioita. Ainoa miinus oli se, että voiteesta jäi kevyt kalvo iholle. Vartalolla se ei haittaa, vaan pikemminkin tuntuu kosteutavan pidempään, mutta käsissä en tykkää tuollaisesta rasvakalvosta, tuntuu, että sillä sotkee.

Sanoisin kuitenkin, että herkkäihoisten kannattaa tätä kokeilla. Atooppisen omaava siippani ainakin tykästyi voiteeseen ja - tunnustettakoon - otti käyttöönsä viimeisen näyteputelin pöydän kulmalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti