lauantai 28. tammikuuta 2012

Täydellinen aamu

Eilen meillä mentiin nukkumaan jo yhdeksältä. Tai no, T meni. Nukahti kylvyn ja iltatoimien jälkeen mun olkapäälle kun katseltiin The Voice of Finlandia ja fiilisteltiin Michael Monroeta. Olkapäältä siirtymä omaan sänkyyn ja sinne jäi. Ah ihanuutta <3 Mulle jäi aikaa surffailla yömyöhäselle lastenvaateliikkeiden sivuilla.

Viime yö oli jännäämisen aikaa. T:n serkkutyttö oli synnyttämässä ja uutisia sitten odoteltiin. Päällimmäisenä oli mielessä huoli siitä, että meneehän kaikki varmasti hyvin ja toisena se, minkä merkkinen lapsukainen sieltä tulee, kun eivät etukäteen sitä meille kertoneet / selvittäneet. Itse odottelin heille alusta saakka poikaa ja iso poika sieltä syntyikin. Melkein saman kokoinen meidän neitokaisen kanssa vaikka ikäeroa näillä sukulaislapsukaisilla on nyt vajaa 3 kuukautta. Pikkuinen tuo meidän pirpana :)

Tämä aamu oli mun makuun täydellinen. Uusi ihana ihmisentaimi suvussa, tuoreista pavuista jauhettua kahvia, fetatäytteinen munakas, Hesari ja iloinen pieni neitokainen. T esitteli innokkaana myös tarttumistaitojaan, kun napsin aamuani kuviksi ja kamera meinasi saada kyytiä.

Kaiken lisäksi aurinko paistaa. Livet leker <3







P.S. Muistakaa äänestää. Numero 2 on aika hyvä valinta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti